
Itališko stiliaus Spritz su CROSSIP Pure Hibiscus
Klasikinio spritz interpretacija su CROSSIP Pure Hibiscus! Receptą sukūrė CROSSIP, tik mes apelsinų sirupą jame pakeitėme apelsinų sultimis. Kaip visada primename, kad eksperimentuoti ir kurti – smagu. Tad bandykite ragauti taip, kaip sugalvojate jūs, o po to pasidalinkite idėjomis ir su BULBUL.
INGREDIENTAI
- 25 ml CROSSIP Pure Hibiscus
- 15 ml apelsinų sulčių
- 50 ml putojančio nealkoholinio baltojo vyno Kolonne Null Cuvée Blanc No.01
- Apelsino griežinėlis papuošimui
GAMINIMO BŪDAS
🥄 Supilkite visus ingredientus į stiklinę
🧊 Pridėkite ledo ir maišykite, maišykite, maišykite, kol skoniai susijungs
Papuoškite, įpilkite į gražiausią namų taurę ir mėgaukitės!