Avietinė Spritz interpretacija

Avietinė Spritz interpretacija

Pavasarį norisi viską paskubinti. Kad saulė pliekstų nuo ryto iki vakaro, gėlės greičiau užaugtų, šalnų nebebūtų, šalikus ir striukes pakeistų marškinėliai trumpomis rankovėmis. Galvoje įsiplieskia tas o iš šios vasaros aš pasigriebsiu viską“.

Kas tai? Gobšumas? Vitamino D trūkumas? :) Net jei bandysi su jausmu kovoti, jis nugalės. Tad telieka atsipalaiduoti ir pasiduoti. Tebūnie amžinai vasara ir nealkoholiniai Spritz. Ypač tokie.

Jums reikės:

Pasiruošiame ingredientus:

Avietes sutriname šakute ir pagal jų saldumą sprendžiame ar papildomai pakaitinti jas su cukrumi. Jei saldžios, tebūnie be papildomų saldiklių. Jei rūgščios - geriau jas paversti avietiniu sirupu. Beje tai daryti galite ir su medumi.

Maišome kokteilį:

Stiklinėje sumaišome 50 ml Bel Nada L'Aperitivo su 150 ml rožių limonado (ar gazuotu vandeniu, nealkoholiniu putojančiu vynu) ir dideliu šaukštu aviečių tyrės. Įspaudžiame šlakelį laimo sulčių. Išmaišome, kad skoniai susijungtų ir perpilame į taurę ant ledukų. Skanaus!

Grįžti į tinklaraštį